MARDİN / ARTUKLU - Meydanbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Meydanbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Ensar Mahallesi, Nusaybin Caddesi, Meydanbaşı Mevki İl Halk Kütüphanesi Arkası, Artuklu/Mardin
Vizyon
Öğrencilerimizin ; - Ülkesini ve milletini seven, - Bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip problem çözebilen, - Evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde olan ve sahip çıkan, - Teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulayan, - Yaratıcı düşünceyle hareket eden, - Zamanı verimli kullanabilen ve kendini sorgulayabilen, kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Kendisini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği içinde olduğu, bölgede ve ülkede model okul olmaktır.
Misyon
Çağdaş, yeniliklere açık, üretim çeşitlerini arttıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
08:00--15:50
Şehir içi dolmuşları ile okulumuza kolayca ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Mardin şehir itibariyle her yere ulaşımın rahatlıkla sağlanabildiği, pek çok kurum ve kuruluşun yürüyüş mesafesinde olduğu bir yerleşime sahiptir. Okulumuz Mardin´in merkezi ilçesi olan Artuklu´da bulunmaktadır.
ERASMUS PROJEMİZ VARDIR