MARDİN / ARTUKLU - Meydanbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla kitap okuma ve ardından film izleme etkinliği yapıldı.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara vermesini amaçlayan Dönem Sonu Faaliyetler Haftası programının pazartesi günü etkinliklerinin tamamı öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Ock

Sebebi  ziyaretimiz öğrencimiz projesi kapsamında 9-C sınıfından Yağmur AKATAK öğrencimizin misafiri olduk.

Ara

Okul rehber öğretmenlerimiz  kadına yönelik şiddeti engelleme konusunda öğretmen, öğrenci ve velilerimize seminer verdi.

Ara

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sakarya Aycan Çaltekin ilkokulu öğrencileri  ile kitap okuma ve boyama etkinliği yaptık. Bu etkinlikte bizlere eşlik eden Okul müdürümüz Veysi Hocama ve Rehber öğretmenimiz Ahmet Hocama teşekkür ederiz.

Ara

Mardian Mall AVM müdürü ile Pazarlama ve Halkla ilişkiler müdürünü okulumuzda öğrencilerimizle söyleşi yapmaları için ağırladık. Okul idaresi tarafından kendilerine bizlere bugüne kadar gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür belgeleri sunuldu. Bu kapsamda Pazarlama alanı olarak  her zaman yanımızda olan okul idaremize çok teşekkür ederiz.

Ara

Av. Murat Aydın ve Av. Dilan Yazar öğrencilerimize Şiddet Kapsamları nelerdir, istismar halleri nelerdir ve bu durumlarda neler yapılmalıdır konularında bilgi vermiştir. Etkinlik 9 ve 10. sınıflarda haklarımızı bilelim kapsamında planlanmıştır.

Ara

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında "Unutulmaya yüz tutmuş meslekler hakkında eğitim almak üzere" 11/A muhasebe ve finansman alanı öğrencileri Mardin Sanat Merkezine gezi düzenledi. Bu etkinlikte bize destek veren Sanat Eğitmeni Nurettin Çakmak'a ve gezide bizimle beraber olan Muhasebe alanı öğretmenleri Abdülhakim Kaya ve Orhan Gül hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı 1.Dönem Veli toplantısı 22.12.2023 tarihinde yapıldı. Toplantıda devam-devamsızlık, öğrencilerin genel başarısı, yapılan etkinlikler ve projeler hakkında veliler bilgilendirildi.

Ara

Sebeb-i Ziyaretimiz Öğrencimiz projesi kapsamında Eryeri Köyü'nde ikamet eden Ğebat ERGÜN, Berat BARTAN, Mustafa BARTAN ve Nureddin ÇAKAR adlı öğrencilerimizin velilerini Okul Müdürü Veysi DEMİR, Müdur Yardımcısı Zeynel VURAL ve Rehber Öğrenmen Ahmet ALTUN ziyaret ettiler.