MARDİN / ARTUKLU - Meydanbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuz rehber öğretmeni Meral Oymak tarafından ABAD projesi kapsamında "Bir Dileğim Var" etkinliği gerçekleştirildi.

Ara

Abad projesi kapsamında okulumuzda iki haftada bir yapılan TYT deneme sınavını gerçekleştirdik.

Ara

Sebeb-i Ziyaretimiz Projesi kapsamımda  Cevizlik, Akbağ ve Haydar köylerindeki toplam 7 öğrencimizin ailesi ziyaret edildi.

Ara

El sanatları bölümümü öğrencilerilmiz tekstil atölyesi ziyareti gerçekleştirdi. Geziye eşlik eden müdürümüz ve müdür yardımcımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

10 A Büro sınıfı Kevser Çelebi ve Samet Öndeş, 11 A sınıfı Revza Çelebi isimli öğrencilerimizin veli ziyaretleri yapılmıştır.

Ara

Artuklu Milli Eğitim-Okul-Veli Projesi olan "Sebeb-i Ziyaretimiz Öğrencimiz" kapsamında 10 A pazarlama öğrencileri Nüpelda yazıt ve Nida Nur Menge'nin velileri ziyaret edildi.

Ara

Mezun buluşmaları kapsamında üniversite deneyimlerini paylaşmak üzere eski mezunlarımız okula davet edilmiş Yusuf Açıl ve Günay Gökbaş isimli öğrencilerimizin sorularını bu kapsamda yanıtlamıştır.

Ara

10-A ve 11-A Büro sınıfları ile ofis türlerini öğrenmek, yeni nesil ofis tasarımlarını görmek ve arşiv sistemlerini tanımak adı altında Dicle Kalkınma Ajansına gezi düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuz Büro Yönetimi bölümü öğrencileri ile Mardin Kısa Film Festivaline katılım sağladık. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Mardin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünun düzenlediği "GENÇLERLE KAHVALTIDA BULUŞUYORUZ" etkinliğine öğrenci ve öğretmenlerimiz katılım sağladı. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerimiz  bilgilendirildikten sonra program kahvaltı, canlı müzik ve bowlingle devam etti. Mardin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca bu etkinliğe katılım konusunda bize yardımcı olan okul müdürümüz ve idarecilerimize de teşekkürü borç biliriz.

Ara

Okulumuzda ABAD projesi kapsamında 10.sınıf öğrencileri arasında mangala yarışması düzenlendi.

Ara

Meydanbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pazarlama ve Perakende Alanı Satış Danışmanlığı bölümü öğrencileri Mardian MALL’a gerçekleştirdikleri mağaza gezisinde satışa yönelik işleyiş hakkında bilgilendirildi. Gezimizde bize kapılarını açan MARDIAN MALL AVM Müdürü Mahmut YILDIZHAN ve Pazarlama ve Halkla ilişkiler Müdürü Dilber ECEVİT’e, VATAN mağazası çalışanlarına  ve MİGROS yöneticilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Okul Müdürümüze ve Müdür yardımcılarımıza da ayrıca desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Mardin il geneli yapılan bilek güreşi müsabakalarında öğrencilerimiz kıyasıya geçen yarışmalardan ödüllerle döndü.  Toplamda öğrencilerimiz 7 il birinciliği, 10 il ikinciliği, 6 il üçüncülüğü ve 6 il dördüncülüğü alarak büyük bir başarıya imza attılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize eşekkür ediyoruz.